Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
billig parajumpers jakke
12 septembre 2013

parajumpers long bear salg

Han klarte 'Museum ' , en italiensk kult butikk , designe "minst 600 ' sportsklær samlinger for Valentino , Ferré , Allegri , Hogan , Benetton og mange andre. Hans siste prosjekt er kalt Parajumpers . Antallet av hans klienter øker hvert år med ca 20 % . Denne samlingen er produsert av et familiedrevet selskap Ape & Partners i Seguisino . Tyskland genererer 20 % av Parajumpers ' omsetning og har blitt den viktigste salgsmarkedet . Med TW , snakket Rossetti om opprinnelsen til sportsklær så vel som dens fortid og framtid og om det som virkelig teller i denne sjangeren stil : jenter og essensen av fritiden .

 

Den varme sesongen har kommet , og det er på tide å gi PJS jakke en velfortjent hvil etter en lang vinter i trofast tjeneste .Hvis du er i tvil om den beste måten å " bevare " jakken din , her er noen enkle tips for deg å følge.Generelt sett er det en god idé å følge vaskeanvisningen funnet på vaskeanvisning av hvert plagg .

 

Vi anbefaler skånsom vask i lunkent vann der plaggene ikke bør legges i bløt , som våre stiler er ofte dekorert med kontrasterende fargede tekstiler og trim . Selvfølgelig har alle disse blitt testet , men noen farger (for eksempel rød ) kan aldri nå den høyeste karakteren av hurtighet, uansett hva fargestoffet . Alle avtakbare trimmer og tilbehør ( emblemer , pels, etc. ) skal fjernes før vask .

Selv om noen merker anbefaler rens , foretrekker vi vaske i vann , som sterke rengjøringsmidler ofte skade stoffets vannavstøtende belegg og ned fyll inni , som kan bli sprø . Det samme gjelder for bleking.

Publicité
Publicité
Commentaires
billig parajumpers jakke
Publicité
Archives
Publicité