Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
billig parajumpers jakke
7 septembre 2013

billig parajumpers long bear

The perfekte vekt for overgangen gjennom årstidene , låner Parajumpers jakken et sporty kant til kausale utseende - Avtagbar snor sweatshirt hette, lange ermer , glidelås mansjetter , knakk klaff lommer , foran snap knepping med skjulte glidelås under, snøring i midjen og kant nederst , glidelås bak vents - Slim fit - Bruk med en polo , skinnies og retro - stil joggesko . Dette en vakker shearling Coat fra Parajumpers . Fargen er en rik chesnut som farge og er super varme . Pelsen er trimmet i Murmansky ( Raccoon ) Fur . Det er en PJS Logo Patch på venstre erme . Dette ble kjøpt i Vail , men aldri brukt . Det er for varmt for Georgias klima . Den opprinnelige utsalgspris er $ 1695 . Vennligst kontakt meg med noen spørsmål .

 

Parajumpers presenterer en jakke med et innovativt isolasjon system , aldri før brukt i tradisjonell mote. Denne reversible Jakken har praktiske glidelåser på ermene , rygg og bryst som lar deg fjerne ned sekker gjør jakken lettere og lettere å vaske og dry.Tough og corageous , vil Crescent ned -fylt skinnjakke låne sin enestående bravur og varme til vinteren yttertøy.

 

Den Parajumper Blazer jakke er en slank montering , ned isolert vinterjakke . Den har form minneeffekt slik at det alltid forblir tro mot din form for ekstra varme . Denne jakken har også store cargo lommer for alle dine behov . Den perfekte vinterjakke er på fingertuppene med Parajumper .

 

Denne flotte jakken er ikke bare stilig, men det vil holde deg ekstra varm under alle vinteraktiviteter . Det er ned isolert og har en hette med en avtagbar fôr og ekte pels trim . Den har også en stor last lomme og håndvarmerlommer også. Denne jakken er viktig for alle dine vinteren needs.

Publicité
Publicité
Commentaires
billig parajumpers jakke
Publicité
Archives
Publicité